MetalBS Web & Services

за Вашият Дом или Бизнес

Изработка на WEB сайтове

Изработка и поддръжка на статични и динамични Уеб страници базирани на HTML, PHP, CSS, JS, MySQL.

Изработка на статичен WEB сайт

Статичният WEB сайт е изграден с HTML, CSS, JavaScript. Състои се от малко на брой или дори само една страница, като включва всичката нужна информация на клиента. Статичните страници работят по-бързо и се създават по-лесно. Предназначен е за случаи, в които съдържанието няма да се променя често. Цената за изработка на такъв вид страница е индивидуална като варира според сложността и обема информация, която се публикува.

Изработка на динамичен WEB сайт базиран на WordPress

Динамичният WEB сайт базиран на WordPress е лесен за поддръжка и позволява на клиента да редактира сам съдържанието в него. Могат да се правят корекции по външният вид, по съдържанието, по функционалността на сайта. WordPress разполага с огромен брой добавки, като сред тях има множество както безплатни, така и платени. Има възможност за изграждане на онлайн магазин на базата на WordPress. Цената за изработка на такава страница е индивидуална, като варира според сложността и обема информация, която се публикува.

Поддръжка на WEB сайт

Всички изработени сайтове се предлагат с безплатна поддръжка за период от 1 година. За всяка следваща година сумата за поддръжката е индивидуална според типа на страницата и обема съдържание. Поддръжката включва правилното функциониране на страницата. Обновлението на пакетите при динамичният сайт. Всички корекции , промени като добавяне/замяна/изтриване на информация, нови функционалности, корекции във външният вид се заплащат допълнително.

Обявените цени не включват абонамента за хостинг услугите и домейна, които се заплащат отделно към хостинг компания, за което можем да съдействаме напълно. Съответните суми, могат да бъдат включени в крайната цена на поръчката, като ние се ангажираме с регистрацията и плащането им.

Поддръжка на Facebook страници